avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate AMAN21

Activitate AMAN21

A făcut numai viză de flotant la adresa unde este apartamentul ei. La mine în apartament nu mai întra, sta pe casa scării, am schimbat și oalele de la ușă. Mulțumesc de clarificări. Cu respect, Aman21

Problema este ca soția a zis ca ea vine înapoi dacă pierde copilul. Și ea în cartea de identitate are domiciliul la mine. Minorul are domiciliul declarat la mine. Va mulțumesc.

gi-jane2 a scris:

Nu inteleg care va e problema.. politia, buletinul.. copilul ?

Bună ziua, soția a părăsit domiciliul familial cu copilul minor. Luându-l și ducându-se la apartamentul ei din alt oraș. Eu am făcut plângere la politie ptr art 379,alin.1+3. Când am fost sa vad minorul dacă este bine înainte am fost la politia locală, dansi știau deja ca ma duc la ei. Au refuzat categoric sprijinul lor sa ma însoțeasca sa vad copilul. Într-un final au trimis un echipaj. Am fost a văzut copilul, dar la plecare am fost urmărit, chiar hartuit de echipaj prin oraș și amenințat cu ordin de restricție. Am fost urmărit pana am părăsit orașul. Am depus cerere ptr ordonanță președențiala prt drepturi de vizită sa pot sa iau minorul acasă. Cum pot sa forțez situa sa își schimbe domiciliul, cartea de identitate astfel ca în acte sa apară ca ea locuiește la apartamentul ei și nu al meu. Între timp dansa a depus cerea de divorț la tribunal. Va mulțumesc anticipat!