avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate a.m.r

Activitate a.m.r

salut Whai Noa
unde sau cum poate intra si altcineva sa cumpere astfel de titluri / creante fiscale?
Multumesc anticipat
Buna ziua,

Am o intrebare pentru cine stie.

Exista avocati in Bucuresti care sa lucreze pe baza de comision de succes de la client fara o plata primordiala pentru un due-diligence in cazul unei achizitii de afacere prin parti sociale si apoi daca nu sunt probleme cu firma sa redacteze si contractul final cu clauze specifice domeniului ?

Daca accepta, eu client ce fel de acte ar trebui sa prezint sa accepte conditiile acestea sa nu-mi ceara nimic la inceput dar sa ii platesc eventual dublu fata de normal daca totul iese bine in caz de succes? de preferat firma nou cumparata sa plateasca.

Multumesc enorm anticipat pentru toate raspunsurile Dvs.

eu cred ca voi aveti nevoie sa mergeti la niste sesiuni de terapie la psiholog de cuplu nu e rusine acum dupa 2 ani de pandemie anumite fenomene din mintea subconstienta nu mai pot fi tinute in frau de mintea constienta si ies la suprafata asa cum se vede deja

chiar ma gandesc nu ati mai avut altceva mai util sau distractiv de facut cu timpul vostru liber? sunt atatea lucruri....

e un drum periculos si cred ca nu e prima data cand faceti asta e prima data cand cereti ajutor ceea ce e bine

orice obicei negativ devine din ce in ce mai greu de inlaturat daca il repetati

luati-va doza de adrenalina prin sport prin dans prin drumetii la munte sau ceva sanatos pentru corp si minte

repet nu glumesc e mai bine sa mergeti la psihoterapeut e ca la medic daca mergi preventiv periodic e mai bine decat sa tratezi ceea ce se putea preveni din cateva sedinte

va intreaba cateceva purtati o conversatie lejera si faceti niste exercitii eventual cu ochii inchisi care va clarifica multe comportamente pe care constient par stupide sau inexplicabile

bafta hope it helps
Buna ziua,

Ce juristi, avocati, economisti sau experti fiscali imi puteti recomanda cu sediul in Bucuresti care au domeniul de expertiza al cumpararii si vanzarii de business-uri (IMM-uri) (Small and Medium-sized Enterprises SMEs)?

Prefer sa aiba si recomandari de la fosti clienti multumiti care au mai apelat la serviciile lor si pot verifica profesionalismul si experienta lor in intermedierea sau due diligence-ul aferent.

Multumesc anticipat pentru recomandarile propuse de Dvs.