Este vb de o casa pe care am moștenit-o de la tatăl și mătușa mea pe scurt pentru ca este mult de spus..sant unicul mostenitor am acte de succesiune cadastru partea tatălui meu care ia revenit după decesul bunicilor a fost închiriat unei familii de romi cu 4 copii cu cintrat închiriere la Financiar m-am judecat 8 ani cu chiriașii instanta nu a dat nici o soluție clara pentru ca este mult mai complexa multi decedați și cred ca nu sa înțeles bine ce anume am cerut și ca șanț singura moștenitoare și nici cei 4 avocați nu prea si-au dat interesul decât de a cere bani și a nu face nimic...CHIRIAȘII LOCUIESC ȘI ACUM acolo au construit o vila de toată frumusețea fără acte ..practic doar în acte sant propietara ...Sant multe detalii de spus dar dacă cineva dorește dintre domnii sau doamnele avocați ma pot contacta la nr de tel.0767.856.337 Iliescu Geta. după 8 ani de cheltuieli și onorarii nu mai pot sa merg înainte și pentru ca nu vreau ca imobilul sa rămână cuiva care crede ca poate face abstracție de orice lege în România și pentru ca este dreptul meu vreau sa merg mai departe ori cum ar fi dar nu vreau sa cedez. ..Va mulțumesc o zi buna!
Mulțumesc tuturor ptr.răspunsuri eu am sa mai caut nu am bani dar nici nu vreau sa renunț la moștenire pentru a sta alții în ea...Cu tot respectul va multumesc.!
Bună ziua !va rog dacă ma puteți ajuta cu un sfat.AM NEVOIE DE UN AVOCAT CARE SA MA REPREZINTE ÎN INSTANTA IAR LA FINALIZAREA PROCESULUI SA II DAU 40%din valoarea imobilului deoarece nu am bani de cheluieli judecatoresti ESTE VORBA DE O MOȘTENIRE. Va MULȚUMESC!