avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caut avocat pentru asistare în instanta la o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caut avocat pentru asistare în instanta la o moștenire

Bună ziua !va rog dacă ma puteți ajuta cu un sfat.AM NEVOIE DE UN AVOCAT CARE SA MA REPREZINTE ÎN INSTANTA IAR LA FINALIZAREA PROCESULUI SA II DAU 40%din valoarea imobilului deoarece nu am bani de cheluieli judecatoresti ESTE VORBA DE O MOȘTENIRE. Va MULȚUMESC!
Cel mai recent răspuns: Geta Iliescu , utilizator 22:02, 30 August 2019
In forum nu se fac recomandari.

Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]
buna ziua, fara a achita contractul de asistenta juridica la momentul semnarii , nu se poate.
ceea ce doriti dvs.reprezinta onorariu de succes.
dar in cadrul procesului mai sunt si alte taxe ce trebuie achitate: expertize evaluatorii, taxe de timbru judiciar ... etc.
Din păcate pt dvs, stabilirea onorariului în varianta învederată de dvs este interzisă de lege, pactul de quota litis nu este admis!
Avocat vă puteți alege de pe forum sau de pe Tabloul avocaților!
Genul dvs de speta nu se pretează la astfel de variante cu onorarii de succes,putin probabil sa găsiți av interesați.
Mulțumesc tuturor ptr.răspunsuri eu am sa mai caut nu am bani dar nici nu vreau sa renunț la moștenire pentru a sta alții în ea...Cu tot respectul va multumesc.!

Alte discuții în legătură

Pactul "de quota litis"  MYRA  CIMPEAN MYRA CIMPEAN Ce parere aveti despre pactul de quota litis, despre faptul ca unii avocati cer ca onorariu o cota din afacere? = procente din valoarea bunurilor ... (vezi toată discuția)
Avocat care sa ma reprezinte mia cerut 30% plus 20% e_mitrea e_mitrea am nevoie de o persoana care sa ma ajute. cu 3 ani in urma fratele meu a murit in acident ruiter,mama avind nevoie de un avocat ,nu stiu cum a gasit un avocat ... (vezi toată discuția)
Ce forma de plata pentru avocat? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua, As dori sa stiu ce forme de plata se folosesc in zilele noastre pentru avocati, onorariu. Nu mai doresc sa platesc in avans desi multi cer asa. ... (vezi toată discuția)