in momentul in care ne vom prezenta la un notar ce fel de document o sa incheiem eu si parintii mei, cum il denumim "legat", sau "contract de intretinere","donatie" cum? ma scuzati dar nu prea ma pricep in domeniu si sunt tot mai confuza:-/
mutumesc mult, raman la contractul de intretinere in care o sa fie specificat faptul ca doar eu imi asum responsabilitatea intretinerii parintilor, dar trebuie neaparat si clauză de uzufruct? as dorii sa il pot inchiria fara acordul parintilor
dar fratele meu poate ataca donatia facuta de parintii nostrii catre mine? ce clauze trebuiesc puse pt a putea scapa de aceste griji? si inca o intrebare aveti idee cat ar putea costa donatia la apartamentul in cauza(val aprox 100.000 eur), cadastru, intabulare? aproximativ...:">
Buna ziua, am si eu o nelamurire in privinta unor acte pt un apartament cu 3 camere pe care vor sa mi-l lase parintii mei. Pt ce tip de acte ar trebuii sa optam ca sa fie bun personal( mentionez ca sunt casatorita) sa nu il impart cu sotul, dar totodata sa il pot inchiria sau vinde mai tarziu fara acordul nimanui, multumesc.