avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate Florentina2019

Activitate Florentina2019

Buna ziua ,am si eu o problemă sper sa ma puteți ajuta. In 2010 m am casatorit in Italia cu un cetățean italian ,in 2017 am ramas însărcinată si ne am întors in Romania unde am si nascut,in2019 am divortat in Romania de comun acord la notar de unde s a obținut custodia comună a copilului,domiciliul fetiței ramanand la mamă si pt tată s au stabilit ore si zile de vizita si s a mai stabilit dr comun acord si o suma de 500 ron pe care tatal trebuie sa il dea fetitei ca pensie alimentară ,pana aici este ok. Dupa divorț tatal nu a respectat ceea ce a semnat nadandui nici un ban din suma pe care o precizaze la divorț,nu respecta zilele si orele de vizita,iar de câteva luni a plecat din Romania înapoi in italia. Banii ma interesează cel mai puțin și sunt mai mulțumită ca a plecat deoarece cand venea ne tulbura si enerva deoarece venea mereu beat si vroia sa ia fata cu el beat cu masina,bineinteles ca nu i o dadeam . Eu as dori sa stiu daca pot obtine custodie exclusivă deoarece oriunde merg chiar si la grădiniță intampin probleme avand nevoie de semnatura lui, as mai dori sa plec in vacanțe in Italia si nu pot sa ies cu fata fara procură de la el pe care nu mi a dato. Va mulțumesc mult.