avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Activitate Claudiu7111

Activitate Claudiu7111

Bună ziua! Dacă buletinul meu expira în februarie, pot iesi din tara? Plec de Crăciun și ma întorc după o săptămână, deci tot în perioada de valabilitate, dar auzisem ceva ca nu trebuie sa fie mai puțin de 6 luni între data călătoriei și data expirării buletinului. Multumesc!
Buna ziua! In urma cu o saptamana mi-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile in urma traversarii caii ferate la semnalele acustice si sonore. La acea trecere nu exista bariera, am oprit, m-am asigurat ca nu vine trenul, insa am uitat de semnale. :( . politistul care mi-a intocmit procesul verbal mi-a spus ca pot sa imi redobandesc permisul dupa 30 de zile daca dau examen. Pe internet gasesc ca pentru contraventia mea nu exista aceasta posibilitate si trebuie sa astept cele 90 de zile. Am sunat la drpciv si mi s-a spus ca nu se poate recupera mai devreme, apoi domnul cu care am vorbit m-a pus in asteptare, ca sa se intereseze si dumnealui, dupa care m-a informat ca pot da examen sa recuperez permisul dupa 30 de zile. Intrebarea mea e: pe cine sa cred? Nu mai inteleg nimic. Multumesc mult!