avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua! Dacă buletinul meu expira în februarie, ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua! Dacă buletinul meu expira în februarie, pot iesi ...

Bună ziua! Dacă buletinul meu expira în februarie, pot iesi din tara? Plec de Crăciun și ma întorc după o săptămână, deci tot în perioada de valabilitate, dar auzisem ceva ca nu trebuie sa fie mai puțin de 6 luni între data călătoriei și data expirării buletinului. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 19:11, 20 Decembrie 2021
Ce ați auzit e valabil pentru țările în care e nevoie de viză ca să intri, ceea ce nu pare să fie în cazul dvs.
Dacă mergeți în UE e în regulă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate buletin pentru a pleca din tara eualexandra eualexandra Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. In curand trebuie sa plec din tara dar imi expira buletinul peste trei luni (si mie si unuia dintre copiii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, AndreeaMelaniaIG AndreeaMelaniaIG Pot calatorii in UE: respectiv Belgia si Olanda daca imi expira buletinul in octombrie? Durata calatoriei de 10 zile. (vezi toată discuția)
Iesire din tara copou copou Pot sa ies din tara cu pasaport expirat? Sau valabil 3 zile? (vezi toată discuția)