avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Activitate Nikolas2013

Activitate Nikolas2013

Problema este ca matusa mea nu vrea sa ne arate actul,spune că pe acest act ea are o clauza de a nu vinde locuinta până nu moare bunica,ea a dus.o la azil neștiind nimeni ( Eu si tata),Nu a intrebat macar daca o putem îngriji,nu vrem să permitea ca ea sa ramana cu tot petru ca tata a ramas pe drumuri,nu ii da voie in casa.Nu stiu cum să procedez pentru ca nu am trecut prin asa ceva.Ce putem face? Vă multumesc.




Va multumesc.Matusa a internat-o la azil si spune ca nu mai judecă,cu toate că ne cunoaște,a scos acte ca nu mai are discernământ presupun.Spune că acei bani care ii cheltuie ea vrea sa ii recupereze,pai cum vanzand apartamentul? Păi ce grija a mai avut de ea,iar pe noi nici macar nu nea anunțat unde o duce,sau sa ne întrebe dacă putem avea grija de ea pentru ca am ținut legatura mereu.

-editare citat integral-
Buna ziua.Matusa mea este plecata in America de 14 ani,ea spune că bunica mea i.a facut act de vanzare cumpărare cu clauza,problema este ca matusa mea mai are un frate adica pe tatăl meu.El nu a știut de treaba asta si a ramas pe drumuri.Iar ea nu a respectat actul pentru ca pe bunica a dus.o la azil si vrea sa vândă.Ce putem face,se mai poate face ceva? Problema este ca si eu puteam sa am grija ei sa nu o duca la azil dar probabil vrea sa vândă.