Bună ziua!
Vă mulțumesc pentru răspuns!
Trebuie să mai fac următoarele precizări:
După publicarea legii 153/2017, in luna noiembrie 2017, eu am trecut la o noua treapta de vechime si salariul s-a calculat conform art. 39 alin. 2 care spune că:
În situația în care prin aplicarea alin. (1) nu există funcție similară în plată, nivelul salariului de bază, soldei de funcție/salariului de funcție, indemnizației de încadrare pentru personalul nou-încadrat, pentru personalul numit/încadrat în aceeași instituție/autoritate publică pe funcții de același fel, inclusiv pentru personalul promovat în funcții sau în grade/trepte profesionale, se stabilește prin înmulțirea coeficientului prevăzut în anexe cu salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată în vigoare, la care se aplică, după caz, prevederile art. 10 privind gradația corespunzătoare vechimii în muncă.
Ținând cont că la intrarea in ccc contractul meu de munca a fost doar suspendat, iar la revenire reluat, este normal ca eu sa pierd reîncadrarea făcută conform legii 153/2017?
Bună ziua!
Ma numesc Emilia Lucaci și sunt profesor în învățământul preșcolar.
Vă rog să mă ajutați să lămuresc următoarea situație:
In luna martie 2018, am primit decizie privind drepturile salariale cu un salariu brut de 6200 lei, în următoarele condiții:
- profesor în învățământul preșcolar
-titular cu contract pe perioada nedeterminata
- grad II
- gradație de merit 25%
- vechime intre 10 si 15 ani
In anul scolar 2018-2019 am fost în concediu de creștere a copilului, iar la 1 septembrie anul acesta mi-am reluat activitatea la catedră, pe aceeași functie, insa am primit o nouă decizie de încadrare, cu un salariu brut de aproximativ 5100 lei.
Poate mă puteți lămuri daca este legala aceasta scadere, căci dna secretar îmi spune că așa se calculează automat în Edusal.
Mulțumesc!