In mare mi sa stricat masina in Oradea eu fiind din Fagaras ..a necesitat schimbarea motorului ..dupa o luna a zis ca este gata masina ..am fost dupa ea si nu mergea ceva electric care nu stiau sa o faca asa ca am decis sa o iau de acolo sa o repar la un electrician ..ajuns la electrician sa constat ca nu este modelul de motor care trebuie pe masina ..am dus masina inapoi in Oradea..ei au schimbat ceva piese si mau chemat iarasi ca este reparata ...am plecat cu ea de acolo si masina tot nu merge in parametri normali..fum si nu trage bine masina ..am vb cu el si sustine ca sunt alte piese defecte desi el nu a schimbat motorul si eu am tot motorul care nu este cel recomandat pt modelul meu ..tin sa precizez ca am platit tot cat mia cerut adica 9335 ron si acum nu stiu daca este vro cale legala sa imi pot schimba motorul cu unul care este pentru masina mea ca altfel nu vad rezolvarea ..mi sa dat o factura pe care scrie si garantia de 6 luni ..
Va multumesc si apreciez orice sfat pt ca nu mai vreau sa mai merg in Oradea degeaba sau sa ma cert pt a face lucrul pe care eu am platit
Buna ..mai am o intrebare legat de zilele nemotivate ..este adevarat ca intrerupe contractul de munca,nu mai are continuitate ?? Nu stiu daca m-am exprimat bine ..sa ma fac inteles ca ex : daca vreau sa imi fac un credit , nu este cazul, dar ca idee , este adevarat ca apar ca si cum nu am lucrate c doar zilele de dupa absentele nemotivate?
Va multumesc !
Este vorba de o boala obisnuita ..asa este regula aici ca trebuie vizat altfel nu il primeste ..va multumesc
Eu din cate am inteles pe aici poate sa nu il inregistreze nicaieri ..ca si cum nu ar exista ..nu este vb ca a aprobat sau nu plata lui si faptul ca am fost trecut nemotivat ceea ce nu mi se pare tocmai legal ..am sa sun la CNAS sa intreb daca este inregistrat acolo ..poate voi primi un raspuns ..Va miltumesc mult .
Buna ziua . Am rugamintea daca se poate sa ma lamuriti cu o problema legata de concediul medical.
In perioada 2.08.2019 - 9.08.2019 am avut concediu medical eliberat de medicul de familie, vizat la medicina munci in data de 5.082019 si adus la societate in data de 20.08.2019 , deoarece in perioada 5 -19 fabrica a fost inchisa.
Mi-a fost transmis ca doamna directoare nu vrea sa il aprobe , ca urmare am fost trecut in pontaj si pe fluturasul de salariu ca nemotivat in toata aceasta perioada. De la resurse umane singura explicatie a fost ca asta este decizia doamnei directoare.
Ce se poate face in aceasta situatie? (Si daca nu eram in medical nu aveam cum merge la servici deoarece fabrica era inchisa si noi in concediu legal)
Pe langa faptul ca mi-au fost retinuti din bani pe acele zile, ma pote afecta pe viitor cu ceva acele zile nemotivate ?(la actualul loc de munca sau la unul viitor in cazul in care voi fi nevoit sa i-mi schimb locul de munca )
Tin sa precizez ca lucrez de 6 ani in aceasta intreprindere si in tot acest timp nu am mai avut alt concediu medical sau alta zi nemotivata.
Va multumesc si astept cu interes raspunsul dumneavoastra .