avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate Tania1990

Activitate Tania1990

Buna ziua, am gasit in registrul electronic de executari silite un teren pe care este edificata o constructie de tip rezidential dar constructia este neevidentiata in cf. Intrebarea mea este daca as dorii sa cumpar acel teren care ar fi sansele sa pot intra in legalitate cu casa si care ar fi motivele sa nu pot face acest lucru. La ce ar trebuii sa fiu atenta inainte de a cumpara si care ar fi pasii care trebuie urmati in caz de castigare a licitatiei! Multumesc pt eventualele raspunsuri
Buna ziua, as dorii sa intreb daca e posibila amplasarea a 3 containere maritime in forma organizata pe un teren intravilan, containerele se vor folosi ca locuinta, dalar peste care trece linia de inalta tensiune, precizez ca nu am nevoie de racordarile pt utilitati deoarece voi folosi panourile solare pt incalzire si curent iar pt canalizare si apa curenta voi folosi o fantana si fosa septica. Amplasarea containerelor nu necesita fundatie! Cei de la primarie nu vor elibera nici un fel de autorizatie pt acel teren! Intrebarea este daca as putea amplasa acele containere fara nici o autorizatie? Dar pt gard am nevoie de autorizatie? Multumesc pt eventualele raspunsuri