avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intrare in legalitate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intrare in legalitate

Buna ziua, am gasit in registrul electronic de executari silite un teren pe care este edificata o constructie de tip rezidential dar constructia este neevidentiata in cf. Intrebarea mea este daca as dorii sa cumpar acel teren care ar fi sansele sa pot intra in legalitate cu casa si care ar fi motivele sa nu pot face acest lucru. La ce ar trebuii sa fiu atenta inainte de a cumpara si care ar fi pasii care trebuie urmati in caz de castigare a licitatiei! Multumesc pt eventualele raspunsuri

Alte discuții în legătură

Riscuri achizitie apartament in imobil dobandit prin licitatie emanolescu emanolescu Buna ziua, In legatura cu situatia de mai jos, m-ar interesa o opinie legata de riscurile asociate. Pe scurt, sunt interesat de achizitia unei ... (vezi toată discuția)
Act de adjudecare iuliusc iuliusc Am achizitionat la licitatie un teren \" [u]pe care sunt edificate 2 corpuri de cladire[/u] \" detaliate ca numar de etaje, apartamente. Dupa 4 ani se contesta ... (vezi toată discuția)
Banca vrea sa execute si apartamentele construite peste imobilul ipotecat necsu necsu Am un teren pe care se afla o constructie compusa din 3 apartamente. Acest imobil l-am pus garantie pt un credit bancar. Ulterior am obtinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)