avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Activitate Dănilă Cristina

Activitate Dănilă Cristina

Mulțumesc frumos!

latka a scris:

Descoperiți prima dată cine e proprietarul acelor camere video, pentru a face cerere către acea autoritate, în vederea păstrării și obținerii unei copii după înregistrările din intervalul de timp care va interesează. Cereți in plângerea contravențională ca poliția, care are acest drept de a obține proba, sa depună la dosarul cauzei proba video a faptei savirsite de dvs.

Cum pot face rost de filmarea unui eveniment rutier minor în sine, dar care m a lăsat fără carnet, într o intersecție pe străzi secundare. Exista camere de luat vederi în intersecție. Doresc sa fac contestație. Mulțumesc!
În urma unui accident, în care eu sunt pagubita, am primit devizul de reparații de la inspectorul de daune. Service ul însă mi a spus ca n o repara pentru ca, reparația costa mai mult decât a fost evaluata reparația și ca nu se mai merita reparata fiind fabricata în 2004.Masina era f bună nu am avut probleme cu ea și are 85000km la bord. E normal sa nu mai vrea sa mi o repare? E lovita în spate ca a întrat un descreierat în mine, cu toată viteza și am rămas fără mașină. E corect asa ceva, eu nevinovata sa rămân fără mașină?