Totul s a intamplat in decembrie 2007. Am stat pana in ianuarie 2009 sa imi dea sentinta de un an. Acum in ianuarie 2010 trebuie sa fac acel dosar si cel mai probabil trebuie sa mai stau un an fara sa pot face scoala nu? Nu exista nici o varianta?
Buna ziua. Am fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Am inteles ca am si 3 ani de supraveghere. E corect sau am inteles gresit de la avocat? Acum in ianuarie trece anul de condamnare. Ma pot apuca de scoala de soferi dupa acea data, trebuie sa mai stau 3 ani sau trebuie sa fac un dosar de reabilitare. Care sunt sansele? Multumesc anticipat.
am baut inainte de accident. al etilotest a iesit 0.80 in aer, iar la cele 2 probe de sange a doua a fost mai mare. in declaratie am scris ca am baut 3 beri, si am inteles ca am gresit scriind ca am baut asa putin.
Buna ziua! Am 19 ani si in decembrie 2007 am fost prins la volan baut cu o alcoolemie in sange de 1.75. Aveam permis de 1an si 3luni. Au trecut deja 5 kuni si sunt chemat la politie la sectia cercetari penale din cadrul politiei rutiere sa imi rescriu declaratia (pt ca nu este lizibila), pt ca apoi dosarul sa fie trimis la procuratura. Stiu ca risc inchisoare cu suspendare fiind la prima abatere si anularea permisului de conducere. Cu un avocat bun as vrea sa stiu daca se poate ceva avand in vedere ca sunt si student si angajat si daca aceste 5 luni trecute fara sa conduc mi se scad din eventuala pedeapsa. Multumesc aniticipat.