avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Activitate rofuletz87

Activitate rofuletz87

Răspuns la discuția Ridicare auto Politia Locala
Datele mele au fost preluate de la parcul auto..
Cei de acolo au voie să le divulge?

mariustz a scris:

Bineinteles ca poate trimite amenzi prin posta atata timp cat stiu cine a parcat neregulamentar.

Răspuns la discuția Ridicare auto Politia Locala
Poliția locală are voie să trimită amenzi prin posta?Nu cred...doar polițiștii de la circulație au acest drept

gigiz a scris:

Este aproape imposibil sa mai anulati procesul verbal.
Poate incercati sa va intreptati impotriva fostului angajat. Dar si aici va fi o intreaga tevatura. Daca acesta intelege sa va despagubeasca ar fi ideal. Daca nu, atunci doar in instant puteti incerca dar stiti si dvs. cata uzura inseamna asta.

Sunt reprezentantul unei firme ce detine mai multe autoturisme.
Mi-a fost ridicată una dintre masini pe motivul că ar fi blocat calea de acces într-o curte.Mentionez ca nu am parcat eu autoturismul acolo,ci unul dintre angajații mei .Acesta nu mai lucrează la noi.
M-am deplasat la parcul auto unde am plătit o sumă pentru a mi se înapoia autoturismul.Am semnat cateva hârtii pe care le-am citit ulterior si intr-unul din ele era specificat ca recunosc ca eu am parcat acolo...
La câteva zile am primit o amendă si 3 puncte de penalizare din partea Poliției locale.Ei au obținut datele mele personale de la parcul auto.
Daca ii dau in judecata,as putea obține anularea procesului verbal?