avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicare auto Politia Locala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicare auto Politia Locala

Sunt reprezentantul unei firme ce detine mai multe autoturisme.
Mi-a fost ridicată una dintre masini pe motivul că ar fi blocat calea de acces într-o curte.Mentionez ca nu am parcat eu autoturismul acolo,ci unul dintre angajații mei .Acesta nu mai lucrează la noi.
M-am deplasat la parcul auto unde am plătit o sumă pentru a mi se înapoia autoturismul.Am semnat cateva hârtii pe care le-am citit ulterior si intr-unul din ele era specificat ca recunosc ca eu am parcat acolo...
La câteva zile am primit o amendă si 3 puncte de penalizare din partea Poliției locale.Ei au obținut datele mele personale de la parcul auto.
Daca ii dau in judecata,as putea obține anularea procesului verbal?
Cel mai recent răspuns: rofuletz87 , utilizator 14:16, 19 Septembrie 2019
Nu vad motiv pentru anulare atata timp cat ati recunoscut ca ati parcat acolo.
Este aproape imposibil sa mai anulati procesul verbal.
Poate incercati sa va intreptati impotriva fostului angajat. Dar si aici va fi o intreaga tevatura. Daca acesta intelege sa va despagubeasca ar fi ideal. Daca nu, atunci doar in instant puteti incerca dar stiti si dvs. cata uzura inseamna asta.
Poliția locală are voie să trimită amenzi prin posta?Nu cred...doar polițiștii de la circulație au acest drept

gigiz a scris:

Este aproape imposibil sa mai anulati procesul verbal.
Poate incercati sa va intreptati impotriva fostului angajat. Dar si aici va fi o intreaga tevatura. Daca acesta intelege sa va despagubeasca ar fi ideal. Daca nu, atunci doar in instant puteti incerca dar stiti si dvs. cata uzura inseamna asta.

Bineinteles ca poate trimite amenzi prin posta atata timp cat stiu cine a parcat neregulamentar.
Datele mele au fost preluate de la parcul auto..
Cei de acolo au voie să le divulge?

mariustz a scris:

Bineinteles ca poate trimite amenzi prin posta atata timp cat stiu cine a parcat neregulamentar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie p-v intocmit in lipsa sandrada sandrada Am primit prin posta un proces/verbal prin care am primit amenda pentru parcare neregulamentara. Vrealu sa cer anularea procesului verbal deoarece 1. nu ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru parcare neregulamentara eu1983 eu1983 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat : masina este parcata in fata blocului pe trotuar, vine politia sa o ridice si doar sotia este acasa. Politistul ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala-parcare neregulamentara TONovi TONovi Amenda Politia Locala parcare neregulamentara Am primit o amenda de la Politia Locala S5 pentru ocuparea fara drept a unui loc de parcare atribuit unei alte ... (vezi toată discuția)