avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda Politia Locala-parcare neregulamentara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda Politia Locala-parcare neregulamentara

Amenda Politia Locala parcare neregulamentara
Am primit o amenda de la Politia Locala S5 pentru ocuparea fara drept a unui loc de parcare atribuit unei alte persoane. Problema este ca autoturismul meu a fost parcat pe un teren viran din preajma parcarii si eu am plecat in concediu in afara tarii, timp in care primaria a inceput amenajarea terenului viran si au mutat-o pe locul de parcare al unui locatar din zona (unde am si gasit-o la intoarcerea din concediu). Desi nu pot contesta ca autoturismul a ocupat fara drept locul de parcare atribuit unei alte persoane, eu nu ma consider vinovat pentru ca nu eu am mutat masina acolo. cum as putea contesta contraventia si restituirea amenzii de la 500-1000 lei in baza HCL 101/2022 a sector 5.
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2022
TONovi, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:11, 29 Noiembrie 2022
Dacă sunteți în termen formulați contestație invocând argumentele menționate în postarea dvs,teoretic șanse aveți.Ar fi bine sa contactați un av măcar pt a va formula plângerea la procesul verbal de contravenție.Va trebui sa faceți dovada celor susținute cu un martor,poze ,corespondenta cu instituțiile etc.
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notele de constatare pentru parcări neregulamentare ale poliției locale freesergiu freesergiu Referitor la acele note de constatare pe care Politia Locala le lasa sub stergatoarele masinilor pentru parcarile neregulamentare,exista vreun termen de ... (vezi toată discuția)
Blocare in parcare cetateanuly cetateanuly Buna ziua Exista in legislatie o sanctiune pentru nesimtitii care blocheaza intentionat alte masini in parcare doar ca sa se distreze? (vezi toată discuția)
Lipsa cnp-ului a agentului constatator în pv pentru amenda de circulație de la pl sec 6 romanulnevoias romanulnevoias Buna ziua. Am primit o amendă de la Poliția locala pentru parcare pe teren viran considerat a fi spațiu verde de catre Primaria sect 6 conform HCL ... (vezi toată discuția)