avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Lipsa CNP-ului a agentului constatator în PV pentru ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Lipsa CNP-ului a agentului constatator în PV pentru amenda de circulație de la PL sec 6

Buna ziua.
Am primit o amendă de la Poliția locala pentru parcare pe teren viran considerat a fi spațiu verde de catre Primaria sect 6 conform HCL 222/2016/art. 2/alin. 2.
Pe Ghiseul.ro imi cere sa introduc ,,CNP/CUI-ul persoanei pentru care se face plata,, care nu exista în Procesul verbal.Dacă mă duc sa platesc la CEC sau la acele aparate la care poti plati și amenzi de circulatie o să pot plati fara CNP-ul agentului constatator?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:39, 9 Iunie 2017
romanulnevoias a scris:

imi cere sa introduc ,,CNP/CUI-ul persoanei pentru care se face plata,,

In intelegerea dvs. pentru cine se face plata, pentru agentul constatator sau pentru cel care a primit amenda?

Bagati CNP-ul dvs, nu pe cel al agentului!!!

Nu platiti amenda agentului ci pe a dvs!

Sa ne tineti la curent cu evolutia platii.
Formularul are printre altele două rubrici în care se cere introducerea CNP-ului a celui care plateste si a celui care primește. Uitați-vă aici : [ link extern ] .
Nu e vorba de cnp-ul celui care primeste plata,ci de al celui care plateste sau al aceluia care plateste pentru tine !
Da,asa este,Mulțumesc pentru raspunsuri.=D>
Ultima modificare: Joi, 8 Iunie 2017
romanulnevoias, utilizator
Eu nu am spus acelasi lucru?

Pentru cine faceti plata? Pentru dvs nu ptr agent!:)

Alte discuții în legătură

Amenda politia locala-parcare neregulamentara TONovi TONovi Amenda Politia Locala parcare neregulamentara Am primit o amenda de la Politia Locala S5 pentru ocuparea fara drept a unui loc de parcare atribuit unei alte ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani ridicare auto din sectorul 1 ZSPm ZSPm Ieri, 4.11.2010, mi`a fost ridicata masina de pe un \"spatiu verde\" de langa Bd. Kiseleff. Ce m`a surprins a fost faptul ca in zona nu era niciun indicator ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli amenajare spatiu verde kilimanjaro kilimanjaro Langa blocul meu se afla un spatiu verde pe care se parcheaza masini.... ca peste tot in Ro. Am incercat prin tot felul de cereri la primarie sa-l amenajez ... (vezi toată discuția)