Ieri, 4.11.2010, mi`a fost ridicata masina de pe un "spatiu verde" de langa Bd. Kiseleff. Ce m`a surprins a fost faptul ca in zona nu era niciun indicator care sa indice stationarea interzisa, iar eu am parcat acolo deoarece am dorit sa nu parchez pe trotuar, pentru a nu incomoda pietonii/biciclistii. Culmea a fost ca daca as fi parcat pe trotuar, nu mi s`ar fi ridicat pentru ca, spun ei, as fi lasat destul spatiu pentru pietoni si pentru biciclisti. Singurul semn de oprirea interzisa este la vreo 10 metri distanta si se refera la o straduta de acces pentru parcul Herastrau, nu are nicio legatura cu trotuarul sau cu zona verde.
La intrebarea "De ce mi s`a ridicat masina?", raspunsul a fost "In baza HCL S1, este interzisa parcarea pe spatiul verde". La intrebarea "Eu de unde trebuia sa stiu de respectiva hotarare?", mi s`a raspuns cu "Pai... s`a facut o campanie de promovare a HCL in sectorul 1". Singura problema e ca eu nu locuiesc in sectorul 1 :) Daca ar putea sa imi spuna cineva daca am vreo sansa in contestarea respectivei amenzi din cauza ca nu exista niciun semn care sa avertizeze soferii, iar eu nu as putea spune ca am parcat pe "spatiul verde", ci mai degraba pe un teren neamenajat, neingrijit. Atasez si niste poze cu locatia in cauza :
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
Multumesc anticipat!