multumesc pt sfaturi...voi incuraja persoanele respective sa mearga mai intai pe calea asta...desi ele acum vor sa vanda camera si sa ia alta intr-o zona mai putin buna pentru a putea achita si datoriile si sa aiba si unde sa stea....apropo ei mai pot vinde camera daca s-a intamplat acest lucru...legea le mai da voie?
revin cu detalii pentru mesajul anterior....persoanele care erau in situatia despre care vorbeam au gasit acasa in usa o...citatie sau cum se numeste aia cum ca s-ar afla la a doua instiintare de genul acesta si ca au termen de 45 de zile sa achite datoriile de 1300 (mai nou asta e datoria)+ 1500 ron penalizari+cheltuieli de judecata.somatiile astea se lasa asa in usa?nu trebuie sa fie un fel de scrisori recomandate?cum poate demonstra ca de fapt de abia acum a ptimit pentru prima data acea somatie?
nu exista cai de mijloc de genul sa se plateasca o parte acum iar o parte luna viitoare?
ce sfaturi ne dati intr-o asemenea situatie disperata#-o?camera valoreaza acum in jur de 80000ron iar la licitatie s-ar scoate cu 40000 ron...bani cu care nu se mai poate face nimic deci toata familia ar ramane in strada...
plssss dati-mi un sfat:(
am uitat sa mentionez ca acel camin este administrat de o societate specializata....
buna am si eu o intrebare...pentru o camera de camin (camin de nefamilisti) daca datoria la intretinere este de 1100 ron se ajunge la executare silita?
daca nu atunci care e suma pentru care se ajunge la executare silita
va multumesc
buna! sunt noua pe aici si as vrea daca se poate sa primesc unele sfaturi
prietenul meu actual este casatorit:">si are un copil de 3 anisori.ar vrea sa dea divort pentru ane putea legaliza relatia. relatia lor nu mai merge de mult timp (inainte de a ne cunoaste noi) si acum elmai merge acasa doar pentru copil.
as vrea sa stiu ce sanse ar avea asupra copilului in conditiile in care el are un salariu de 950 lei net iar ea 450 lei net.sau daca el ar fi de acord sa ii lase ei copilul cu conditia da aiba dreptul sa-si vada copilul cand doreste ea ar putea sa ii interzica acest lucru?
si daca stiti imi puteti spune cam cat costa un divort?:confused: