avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Activitate alinag1980

Activitate alinag1980

Va multumesc frumos pentru ajutor.
Buna seara.Va rog daca se poate sa ma ajute cineva cu o lamurire in privinta fisei fiscale.Problema este urmatoarea: am primit de curand fisa fiscala de la angajator cu venitul pe anul 2008 si am constatat ca aceasta este gresita fiind fisa fiscala 2 ,pentru 2007 tot gresita a fost insa nu am observat acest lucru :( .Eu lucrez doar la aceasta firma din 2007, deci nu trebuia sa am venit din afara functiei de baza, trebuia sa fie venitul doar din functia de baza.Am comunicat celor de la HR problema si si-au recunoscut greseala dar au argumenatat ca de aceaste probleme se ocupa o firma specializata si ar fi mai dificil sa-mi rectifice fisa fiscala,fiind o cheltuiala pt firma.Am fost asigurata ca nu este ceva grav si ca nu o sa am probleme cu administratia financiara,urmand ca din acest an sa modifice. As dorii sa stiu daca eu pot fi afectata de aceasta greseala a angajatorului,ma pot trezi cu vreo amenda ca nu am declarat si asa zisul "venit din functia de baza"? Trebuie sa mai insist ca sa mi se rectifice fisa fiscala de catre angajator?Care credeti ca este solutia corecta?
Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Fisa post - Manager General
Buna ziua,

Ma puteti ajuta cu fisa postului a unui Manager IT?

Multumesc anticipat