avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Activitate miseta

Activitate miseta

Buna ziua,
In anul 1998 am cumparat la licitatie o casa. Acum ziaristii si actualul primar, infiarbantati de alegeri, publica in ziar tot felul de neadevaruri in legatura cu aceasta proprietate.
Au filmat si fotografiat dinstrada si au publicat aceste materiale.
Ma intereseaza daca au voie sa faca acest lucru atata timp cat imi afecteaza imaginea si ma deranjeaza.
Le-am spus ca este proprietate privata, insa spun ca strada este publica si pot filma si fotografia orice doresc.

Acum doresc sa fac o petrecere in aer liber la mine in curte si as dori sa stiu daca pot in vre-un fel sa le interzic sa-mi "violeze" intimitatea.
Nu sunt un vip sau o persoana sus-pusa ca sa fiu urmarita si nu am incalcat nici o regula privind licitatia acelei case.
va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția deschidere succesiune
ancaandrei a scris:

Mostenise de la mama sa cum? avea act de proprietate? exista pe undeva acest document?

Mama dvs este singurul mostenitor? Mama sa detinea singura acel teren sau era doar coproprietar?

dati-ne mai multe informatii va rugam; in pricipiu, ar trebui sa faceti dovada proprietatii si a calitatii de mostenitor, dar in functie de situatie veti avea nevoie de o intreaga serie de acte.

Trebuie sa facem mai intai dovada proprietatii, adica sa obtinem acel titlu de proprietate/certificat de mostenitor pentru acel teren.
Sunt 4 mostenitori, iar mama detinea singura acel teren, pentru ca deja facuse succesiunea cu fratii sai, dar nu a ridicat certificatul de mostenitor.
De unde se ia acest certificat care atesta proprietatea??/
Buna ziua,
Acum aproape 20 de ani mama a decedat si noi am facut succesiunea numai pentru o parte din mostenire.
Ulterior am aflat ca mama mostenise de la mama ei un teren situat la 400 km distanta.
Acum am dori sa deschidem succesiune si pentru acel teren.
Ce acte ne sunt necesare de la primaria de domiciliu a bunicii ( pentru terenul care face obiectul succesiunii)?
va pot preciza ca doar stim ca acest teren exista dar nu am avut nicioadata un act doveditor.
de unde il putem lua?
Succesiunea o putem face oriunde?
Multumesc