Buna ziua, Ma numesc Marian M. si locuiesc in Bucuresti. Detin in Judetul Dambovita o mostenire, iar primaria , printr-un Proces Verbal fals, mi-a adus prejudicii ... pentru a indrepta aceasta greseala trebuie sa actionez primaria respectiva in " contencios administrativ ".Intrebarea mea ieste : Pot face acest demers la un tribunal din Bucuresti ,sau trebuie neaparat in Dambovita . Multumesc .
Buna ziua,
Suntem 2 frati si mostenim 1 casa la tara cu terenul aferent , mostenire de la parintii nostri ( decedati ). Am acceptat mostenirea dar nu am iesit din indiviziune. In urma cu 3 ani fratele meu a demolat casa si a ridicat alta casa pe acel teren. Mentionez ca acest lucru a fost facut fara aprobarea autoritatilor si fara acordul meu.De cand a ridicat acea casa si pana in prezent eu nu am mai avut acces in ea.In primavara acestui an fratele meu a decedat si partea de mostenire revine celor 2 copii ai lui ( nepotii mei ) .Intrebarea este urmatoarea : Succesiunea pe care urmeaza sa o faca nepotii si sotia lui pentru bunurile obtinute de fratele meu in timpul vietii sunt conditionate de iesirea din indiviziune pentru terenul si casa de la tara ?