avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Activitate cosmopolitan

Activitate cosmopolitan

Multumesc mult pt grija. :) Stiu si iti dau dreptate in cazul in care m-as afilia "profesional" cu persoane de alt rang familial sau care nu fac parte din familia mea. Administrator sunt eu si vreau sa-l trec si pe sotul meu special pt a ma putea angaja ca si contabil in cadrul firmei mele.
Sincera sa fiu pt mine conteaza cei 100 lei in plus sau in minus deoarece dc puneam la socoteala doar actul constitutiv care are 4 pg , aga si ce mai cere ma gandeam ca x pg inmultite cu 100 lei ajungea usor peste 500lei. ( si asta pt ce ? !! ? doar mie mi-i se pare cam mult ? ) Precizez ca firma este infiintata de 5luni deci inca nu am ajuns sa recuperam investitia initiala pt a putea face alte cheltuieli neprevazute.
Multumesc mult pt raspunsuri.
avluci a scris:
Taxa este de 90 de lei/ pagina, calculat la 2000 de caractere cu spatii.
Vezi ca ai nevoie si de un contor de semne care sa ateste nr. de semne din hotararea Aga.

#-o Nu se poate. Pai numai actul constitutiv are 5 pg. Deci 450 lei numai actul constitutiv .....

:rofl: Am sunat acum la ei si spre surpriza mea chiar mi-a raspuns frumos doamna de acolo. In cazul meu se publica in Monitor doar AGA deci am scapat ieftin cat decat . Uffffffffffffffff.
Am facut-o ??!?!?! :D Insa am uitat sa intreb toate cele atunci la ONRC.
Mi-am strans toate actele , maine ma duc cu ele si sper sa nu ma surprinda vreo taxa prea mare. Nu stiu cum sta treaba cu taxele postate de ei pe site cu privire la Monitorul Oficial.
Andreea Lisievici a scris:

Nu trebuie atestat.

Multumesc mult mult de tot pt ajutor. :D
romascanu a scris:

Aveti pe site onrc si modelul de declaratie
[ link extern ]

specimeul de semnatura se poate da in fata unui notar sau direct la reg. com.
declaratia si actul constitutiv pot fi atestate de avocat (puteti pune titlul actului - act constitutiv actulaizat la data de ...).

:offtopic: cand aveti ceva de adaugat editati primul post nu adaugati un altul.

Multumesc mult pt ajutor.
Stiti cumva dc tb neaparat actul constitutiv sa fie atestat de avocat? Am vazut pe alte forumuri ca se poate face doar cu semnaturile asociatilor.
cosmopolitan a scris:

Buna ziua ,
Ma intereseaza ce pot face pt a adauga un al doilea administrator la firma mea. Am sunat la ONRC si am intrat si pe site-ul lor si am vazut ca tb specimen semnatura, act constitutiv modificat, declaratie a noului administrator si o cerere a lor.
Intrebarile mele sunt :
- Cum tb sa sune declaratia ?
- Actul constitutiv il pot reface si adauga pe langa administratorul vechi pe cel nou sau m trebuie sa scriu ceva in plus in el cum ca este reactualizat?
Este neaparata nevoie de notar la actul constitutiv si declaratie ?
Am vazut azi pe site-ul ONRC noile texe ale Monitorului Oficial , nu stiu dc sunt corecte sau nu : 100lei /pg ?

PS Am uitat, stiu ca tb si AGA. :)
Buna ziua ,
Ma intereseaza ce pot face pt a adauga un al doilea administrator la firma mea. Am sunat la ONRC si am intrat si pe site-ul lor si am vazut ca tb specimen semnatura, act constitutiv modificat, declaratie a noului administrator si o cerere a lor.
Intrebarile mele sunt :
- Cum tb sa sune declaratia ?
- Actul constitutiv il pot reface si adauga pe langa administratorul vechi pe cel nou sau m trebuie sa scriu ceva in plus in el cum ca este reactualizat?
Este neaparata nevoie de notar la actul constitutiv si declaratie ?
Am vazut azi pe site-ul ONRC noile texe ale Monitorului Oficial , nu stiu dc sunt corecte sau nu : 100lei /pg ?