avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate Ralu819

Activitate Ralu819

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc pentru răspuns , Nu a fost radiată, acum facem demersul de radiere, însă vânzarea a fost făcută fără a specifica undeva ca pe acest teren apare o construcție ( care a fost demolată cu autorizație de demolare, dar atât, fără ca dupa să se si radieze). În contractul de vanzare cumpararea spune că a fost radiată, fapt care nu este adevărat. Iar să mai pot negocia ceva cu vânzătorul, nici o șansă. Natariatul oare nu a gresit cu nimic in momentul întocmirii contractului ? În extrasul de carte funciară, oare,nu a apărut acesta construcție? Va mulțumesc
Buna ziua. Am cumparat un teren ( fara nimic pe el , liber )si a aparut o construcție cand s a cerut cadastru si intabularea pe numele meu apare o construcție, în actul de vanzare cumpărare apare ca fiind radiată această construcție. De fapt nu a fost niciodată radiată, iar eu acum sunt bună de plată sa fac radierea, plus drumurile din București in Valenii de Munte ( actele sunt facute in Bucuresti de aici sunt fostii proprietari ,terenul este in Prahova). Ce ma sfătuiți să fac ? Actele au fost făcute legal, în cartea funciară cand s a cerut în vederea vânzării nu a apărut construcție pe teren? Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc