avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea Lucia

Activitate Andreea Lucia

Va rog frumos, sa ma ajutati cu un model de act aditional la acord de constituire pentru un i.f pentru radierea intreprinderii la ONRC.
Va multumesc
Buna ziua! Pe data de 14.07.2020 m-am ales cu un accident auto. Eu ma aflam pe banda 2 si doream sa schimb banda pe banda 1 semnalizand, deoarece doream sa virez la dreapta la intersectia cu sensul giratoriu care se afla la 150 m. Fiind foarte aglomerat si se mergea foarte incent catre sens, am stat cu semnalizarea pusa pana cand am considerat ca se poate schimba directia si ma asiguram constan. O masina de pe banda 1 mi-a permis trecerea fix in dreptul unei intersectii cu o straduta care era semnalizata cu indicatorul stop. Si atunci o data cu mine la schimbarea directiei de mers a mai facut un autoturism dreapta de pe straduta neacordandu-mi prioritate, eu fiind pe un drum prioritar. Ne-am accidenat si in urma accidentului au rezultat zgarieturi usoare ale autoturismelor. Am tras pe dreapta, am coborat, a venit si domnul din masina cu pricina si nu a dorit sa incheiem o constatare amiabila reprosandu-mi ca eu nu am cedat trecerea si ca el se afla pe banda 1, a inceput sa ma ameninte ca osa rmana fara permis si ca nu doreste constatatea deoarece el nu are de gand sa stea 2 saptmani dupa mine si doreste rezolvarea la politie.Pana sa merg la politie am verificat dupa nr de inmatriculare a autoturismului dansului si am descoperit ca nu mai avea polita de asigurare dupa data de 05.07. Am mers la poltie unde am declarat toate cele intamplate pe data de 14.07 si ieri pe data de 15 a mers si dansul si a declarat ca se afla pe banda 1 si ca eu i-am taiat fata si l-am lovit la schimbarea directiei de mers. Cand am cautat astazi dansul si-a reinoit asigurarea RCA de pe data de 15.07. Intrebarea mea este: Cine este vinovat in situatia in care dansul nu a avut asigurare la data producerii accidentului si nu a dorit sa ne intelegem amiabil si declaratiile lui au fost total diferite fata de cele pe care le-am declarat eu?
Răspuns la discuția Expira antecontract prima casa
Mulțumesc de răspuns.
Buna ziua,
As dori sa ma ajutati si pe mine daca se poate in legatura cu Prima Casa .Am facut antecontractul si v-a expira pe data de 01.10.2019 ,iar proprietarii nu mai doresc sa prelungeasca cu un alt act additional si as dori sa stiu daca voi pierde avansul dat. In antecontract este stipulat ca voi pierde avansul dacă nu mă prezint pana la aceea data la semnarea contractului. Creditul a fost aprobat de fondul de garantare și aștept sa vina contractul de garantare sa îl semnez.
As dori sa stiu cum sa procedez.
Va multumesc.