avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Expira antecontract prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Expira antecontract prima casa

Buna ziua,
As dori sa ma ajutati si pe mine daca se poate in legatura cu Prima Casa .Am facut antecontractul si v-a expira pe data de 01.10.2019 ,iar proprietarii nu mai doresc sa prelungeasca cu un alt act additional si as dori sa stiu daca voi pierde avansul dat. In antecontract este stipulat ca voi pierde avansul dacă nu mă prezint pana la aceea data la semnarea contractului. Creditul a fost aprobat de fondul de garantare și aștept sa vina contractul de garantare sa îl semnez.
As dori sa stiu cum sa procedez.
Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2019
Andreea Lucia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andreea Lucia , utilizator 14:59, 24 Septembrie 2019
Proprietarii nu pot fi obligați să va prelungească termenul daca nu doresc.In afara unor rugăminți și a unor discuții amiabilă nu aveti ce sa faceti.Probabil o sa pierdeți avansul daca la data respectivă nu sunteti in masura sa achitați pretul stabilit.
Mulțumesc de răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expira antecontract prima casa petre88 petre88 Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine daca se poate in legatura cu Prima Casa .Am facut antecontractul si v-a expira pe data de 30.03.2015 ,iar ... (vezi toată discuția)
Contract de achizitie imobil nou cristi71000 cristi71000 Buna ziua, trebuie sa semnez un antecontract pentru achizitia unei locuinte si as vrea sa stiu ce inseamna urmatorul paragraf care este in termeni prea ... (vezi toată discuția)
Achizitionare imobil prima casa - raspuns urgent daca s-ar putea constantin2009 constantin2009 Doresc sa achizitionez un apart prin programul \"Prima Casa \" dar vanzatorul solicita un avans mai mare , ce modalitate juridica pot gasi pentru ca in orice ... (vezi toată discuția)