avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Activitate Diod

Activitate Diod

Răspuns la discuția Spatiu verde langa condominium
multumesc pentru raspuns. Din cate stiu autorizatia de constructie se obtine in urma depunerii pentru certificatul de urbanism iar planul tehnic este inclus si trebuie efectuat de un arhitect cand se depun actele pentru urbanism.
Un arhitect ma sfatuit sa merg la primarie pentru a obtine un acord ca pot sa construiesc pe aceast teritoriu.
Intrebarea mea este cum pot sa obtin acest acord?
Buna ziua. Direct la subiect. Am apartament la parterul unui bloc. Toate apartamentele deasupra mea prezinta balcon. As dori sa imi fac si eu unul. Exista un spatiu de beton sub acele balcoane, dar cand am scris o cerere pentru a verifica situatia juridica a terenului cei de la primarie mi-au scris ca este ""Spatiu verde langa condominium"". Din cate stiu nu prea ai voie sa construiesti ceva fara acordul primariei. Intrebarea mea este cum si unde pot obtine acest acord.
Apartament sector 3
De specificat ca ulterior apartamentul va fi folosit pe post de cabinet stomatologic.
Buna ziua. Vreau sa construiesc un balcon la parterul unui bloc. Am tot ce e nevoie pentru certificat de urbanism. Un arhitect ma sfătuit sa aflu mai întâi care e situația juridică a terenului pe care se va amplasa construcția și dacă am voie sa ma desfășor pe acest teren. Problema este ca nu știu unde as putea afla acest detaliu. Ma poate ajuta cineva?