avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Activitate Kkkkkkk

Activitate Kkkkkkk

Cornel Vasile a scris:

In contractul dvs ce se mentioneaza cu privire la incetarea acestuia?

Scrie ca “dreptul consumatorului la denuntarea sau rezilierea contractului nu poate fi anulat sau restrans de nicio clauza contractuala sau intelegere intre parti. In cazurile prevazute de lege, aceasta fiind considerata nula de drept. Drepturile partilor referitoare la o judta despagubire nu vor fi afectate in cazul denuntarii unilaterale”.
Dar am o nelamurire, ma pot da in judecata daca sunt o agentie fantoma? Pot castiga in instanta daca ei se ocupa cu inselatoria asta?
ANonimm21 a scris:

va deranjez cu o intrebare,sper ca ma puteti ajuta! Din prostie am facut aceeasi greseala si am semnat un contract,insa dupa 2 ore mi-am dat seama ca este teapa si am dorit anularea contractului!Persoana a spus ca trebuia sa platesc o suma pt a il rezilia sau ma da in judecata...Pot ei sa faca asta?

Am facut aceeasi prostie si vreau sa stiu daca nu ma prezint la sedinta foto si nu le raspund la telefon (in cazul in care ma vor suna), ma vor lasa in pace sau ma vor da in judecata? Eu le-am dat 300 de lei, iar maine trebuie sa le mai dau 300€ inainte de sedinta foto. Dar nu am de gand sa merg, nici macar sa le cer banii inapoi pentru ca sunt constienta ca nu ii voi primi inapoi.
Dumneavoastra le-ati dat banii sau cum ati rezolvat?