avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Activitate emyi

Activitate emyi

Din păcate nu știam și nici nu mă așteptam să mi se respingă acțiunea .In civil dacă îl dau ce șanse am?!Și nu ma gândeam că eu daca fac plângere la poliție că ma amenințat de nenumărate ori nu ia nimeni în considerare că mie și după 2 ani încă îmi este frica de cei doi indivizi; eu fiind o femeie singura și fără apărare și ce se merge pe principiul"mușchii mei minte nu are"și al "relațiilor de tovatasenie și de ......"
Buna ziua
Un vecin a intrat si a taiat 9 arbori de pe proprietatea tatalui meu. Am facut plingere la politie,dosar penal .La reconstituire acesta impreuna cu sotia lui m au injurat si m au amenintat chiar in prezenta politistului care ancheta cazul ,acesta neavand nicio reactie.Ba din contra era chiar foare multumit de tot circul si radea.Am facut plinegere penala in care am mentionat ca amenintarile si injuriile au fost de mai multe ori si ca i mi este frica de acest individ .Acelasi politist i si da cu parerea in dosar ca omul nu este un pericol ,iar acele amenintari nu sunt de natura sa imi creeze mie o satre de frica.Dosarul a juns la Parchet.Solutia Parchetului-clasare.Ajunge dosarul la Camera Preliminara.Avocata pe care am angajat o arata ca solutia data nu este cea corecta;la instanta de Camera Preliminara mie nu mia adresat judecatoarea nicio intrebare.Soluita data de judecatoarea de Camera este:ma obliga pe mine sa platesc statului cheltuieli de 100 lei si plata catre cei doi indivizi a sumei de 1500 lei care reprezinta onorariu avocatului lor..Eu nu mai inteeleg absolut nimic din situatia asta. Eu sunt cea injuarta si ameninata si tot eu sunt cea care trebuie sa platesc . Va rog sfatuiti ma ce sa maii fac si unde sa ma adresez.Va multumesc!
Răspuns la discuția ce sa mai poate face
Superiorii politistului "decit latra nu si musca"
Tata este mostenitrul unui teren la tara; in luna ianuarie ac vecinul a intrat si a taiat 9 copaci(6 frasini si 3 corcodusi=cca 9 mc lemn ); am depus plingere la politie , i s-a intocmit dosar penal; la adudiere si la reconstituire a adus un martor"cumparat"si recunaoste ca nu a taiat decit un singur frasin pe care la si ars in iarna .Eu am solicitat audierea unui martor ; acesta in declaratia data in fata politistului spune ca a taiat in 2016 impreuna cu mine si ca tatal meu mai multi pomi aflati la cca 50-70 cm de gardul vecinului cu pricina.Intr-o discutie amicala(eu avind telefonul pe inregistrare ) avuta cu mine dupa declaratia de la politie acesta spune ca a toaletat pomii in prezenta mea si a tatalui .De mai bine de o luna politistul de caz il tot recheama la audiere pe martorul citat de mine dar nu mai ajunge .
In urma cu cca 2 luni vecinul si-a schi,bat gardul la starda (are nevoie de autorizatie?!) si a intrat pe lungime cu cca 50cm si pe adincime cu 3m.Am adus politia -nu a facut nimic (nu stie care este linia de hotar); am adus primar; secretar ;contabil;lucrator registrul agricol ;am facut masuratori si s-a stabilit cu cit a intrat in teren la tata .I s-a pus in vedre sa i-si retaga gaedul dar nu binevoieste sa o faca.
Alta problema a aceluiasi vecin -demolat casa 2018; ridicata alta pe acelealsi loc tot in 2018 fara a avea autorizatie pentru niciuna din variante;i-am facut reclamatie la Inspectoratul de Constructii Dolj; au redirectionat la Primaria de unde apartinem la tara iar de acolo mi -au trimis o adresa ca are termen de 90 zile sa intre in legalitate (nu se va face nimic).Termenul se cam apropie de final.
Vecinul este in concubiaj cu una a carei fiica este colega de serviciu cu politistul care se ocupa de caz(daca si cit conteaza?!)
Nu stiu unde sa mai apelez si ce sa mai fac; ma lupt cu morile de vint.
Va rog dati -mi si mie ceva sfaturi ; informatii ce mai pot sa fac
Multumesc