avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea1711

Activitate Andreea1711

Buna ziua,

Sunt în următoarea situație și aș dori daca se poate să mă ajutați. Am domiciliul în buletin Intr un judet al țării unde am și lucrat de altfel, in urma aflării faptului că sunt însărcinată m am mutat la părinți în alt județ unde voi și naște și crește copilul. Întrebarea mea este pentru a putea depune actele pentru indemnizația de creștere a copilului cât și alocația copilului trebuie să mă deplasez in județul unde am domiciliul sau se pot depune și un judetul unde voi naște și voi locui? și ce acte am nevoie ținând cont că sunt o mama singura iar copilul nu v a fii recunoscut de către tata. Va mulțumesc anticipat
Discuție Examen ceccar
Buna ziua,

Am următoarea întrebare, in cazul in care urmez un curs acreditat de contabilitate in urma căruia primesc o diploma mă pot înscrie pentru examenul ceccar? Sau daca nu ce drepturi am cu acea diploma? Unde mă pot angaja și ce contabilitate pot tine ?

Mulțumesc,

P.S. Daca am ratat un detaliu întrebați mă și dau acel detaliu.
Buna ziua,

Am urmatoarea situație, fostul angajator nu imi elibereaza adeverinta cu cotizatiile, ma tot amana, la actualul loc de munca lucrez de 3 luni de zile si am avut 4 zile de concediu medical. Angajatorul refuza sa imi plateasca concediul medical sustinand ca nu am depus la dosar adeverinta de la fostul loc de munca. Ce pot face im aceasta situație. Cum pot proceda pentru ami fi platite acele zile de concediu medical.

An nevoie de un raspuns cat mai urgent.

Va mulțumesc!
Buna, sunt interesata daca pot folosii codul 8299 pentru consultanta in amenajari, și ce documente trebuie atașate dosarului pentru creerea de PFA cu acest cod. Mulțumesc!