avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Sunt în următoarea situație și aș dori ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Sunt în următoarea situație și aș dori daca se ...

Buna ziua,

Sunt în următoarea situație și aș dori daca se poate să mă ajutați. Am domiciliul în buletin Intr un judet al țării unde am și lucrat de altfel, in urma aflării faptului că sunt însărcinată m am mutat la părinți în alt județ unde voi și naște și crește copilul. Întrebarea mea este pentru a putea depune actele pentru indemnizația de creștere a copilului cât și alocația copilului trebuie să mă deplasez in județul unde am domiciliul sau se pot depune și un judetul unde voi naște și voi locui? și ce acte am nevoie ținând cont că sunt o mama singura iar copilul nu v a fii recunoscut de către tata. Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:23, 16 Decembrie 2021
Buna ziua,
Vedeti OUG de mai jos, in special art. 13 si 14, acolo gasiti raspunsurile la intrebarile dvs.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru ccc 2011 roxanasmr roxanasmr ce acte i sunt necesare tatalui necasatorit pentru a iesi in cresterea copilului?se poate sa intre in cresterea copilului daca nu suntem casatoriti? (vezi toată discuția)
Unde depun cererea pentru acordarea alocatiei de stat pentru copii? eleina eleina Buna ziua sunt insarcinata si voi naste in sector 4 bucuresti in iunie dar am buletin de teleorman,com pietrosani,unde trebuie sa ma duc sa depun actele de ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate rami0606 rami0606 Buna ziua,sunt insarcinata in 20 de saptamani,am un contract pe 2 ore si sunt angajata din aprilie 2015,as vrea sa stiu daca beneficiez de indemnizatia de ... (vezi toată discuția)