As avea nevoie de un sfat/ feedback din partea Dvs.
Sunt absolventa de studii superioare insa nu in domeniul IT. De aproape 1 an lucrez in domeniu (IT) si sunt curioasa daca dupa implinirea unui an de activitate voi putea beneficia si eu de scutirea platii impozitului pe venit (cei 10%) fara a avea diploma care sa ateste absolvirea unor studii in domeniu sau nu?
Daca da, ma puteti indruma catre legea/ paragraful din lege care specifica acest lucru?
Precizez ca firma îndeplinește criteriile necesare oferirii acestui beneficiu pt angajați.
Bună ziua! As aprecia tare mult sprijinul Dvs. legat de situația în care mă aflu. Astfel, în data de 07.10 voi intra in concediu prenatal urmand ca în data de 07.11 să nasc. Tot în data de 07.11 firma unde sunt angajata va intra în faliment. In aceste condiții, eu cui trebuie să mă adresez pentru a primi în continuare banii pe concediul prenatal? Și cea de-a doua întrebare, când voi intra in concediu de creștere copil, ce acte ar trebui sa depun eu de la angajator având în vedere că acesta nu va mai exista? Mulțumesc frumos pentru răspuns