avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Activitate Navalici madalina

Activitate Navalici madalina

Răspuns la discuția Obtinere custodie minor
Nu am facut-o cu rea credinta..pur si simplu nu am putut...nu-mi pot obliga sotul actual sa imi dea bani pentru un copil care nu e al lui...el asa gandeste...mai ales ca nu mi se permite sa o vad...si cum sa cer intantei program de vizita daca nu am avocat?si e si departe???cam complicat...multumesc de raspuns
Buna ziua.am fost maritata in judetul teleorman si din casnicie a rezultat o fetita care acum are 4 ani si jumatate...eu sunt din galati...dupa divort in 2017 legea a decis k fetita sa ramana la domiciliul tatalui din teleorman.iar custodia sa fie comuna...insa mie nu mi se permite sa vad fetita sau sa o pot lua la mine in vacante...tatal e inafara iar fetita e crescuta de bunica paterna...eu m am recasatorit si am un baietel d 1 anisor...cum nu am muncit deloc nu am putut plati pensia alimentara fetitei...c se poate intampla???cum pot face sa obtin custodia fetitei sau sa o iau in vacante?tatal fetei imi cere niste acte care au ramas la mine d ale fetei insa mi e frica sa le dau..ramanand fara ele cred k pot fi scoasa din drepturile parintesti...sotul actual munceste dar intretine casa si copilul mic...cum pot obtine ajutorul unui avocat?mentionez k nu imi prea pot permite sa platesc unul in aceasta perioada.multumesc