avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Activitate Maria Dandu

Activitate Maria Dandu

Buna seara!

In urma cu doua , trei săptămâni am găsit pe internet mai precis ,,Facebook’’ niște muncitori care fac garduri . La început i-am aratat domnului cam ce lucrare a-și prefera și cât ma costa pe metru linear . Ne-am inteles la suma de €100/m linear ..Mi-au cerut suma de 60mil pentru a începe lucrarea , am achitat aceasta suma fără nici un fel de dovada ca am dat suma de bani având încredere in ei . A doua zi au mai cerut 50mil. precum ca bani nu le sunt de ajuns pentru material . Am achitat și aceasta suma . In zilele următoare mi-au spus ca doresc bani pentru porți €1300 pe care i-am achitat și aceștia .

Culmea comediei după toate acestea ma întreabă cât vreau gardul de înalt , i-am spus ca de 2 m cum e in poza așa îl vreau . El venind cu raspunsul ca : ,, Doamna dacă îl vreți de 2m atunci trebuie sa îmi dați €200 / m și spunându-mi acum ca el lucrează la m pătrat . Va spun sincer ca am rămas ȘOC . Gardul fiind de 22 m lineari + porțile care au fost mai scumpe și nu se includ in bani gardului . Acum pentru a-mi finaliza lucrarea mi-au mai cerut suma de 160mil . Le-am spus sa îmi aducă porțile pe care le-am plătit și restul de materiale și sa terminam aici tot , nu vreau ca ei sa îmi mai continuie lucrarea . M-au refuzat spunând ca e imposibil așa ceva . Precizez ca ei au turnat doar fundația in 6 zile de munca , atât .
Acum eu ca dovada am niște conversati scrise prin care el confirma suma de bani pe care i-am dat-o . Ei nu au mai venit la munca de cateva zile .

Cum a-și putea proceda mai departe pentru a-mi recupera ceva din bani sau cel puțin materialele ?

Multumesc anticipat !
Maria Dandu