avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Înșelați de muncitori
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Înșelați de muncitori

Buna seara!

In urma cu doua , trei săptămâni am găsit pe internet mai precis ,,Facebook’’ niște muncitori care fac garduri . La început i-am aratat domnului cam ce lucrare a-și prefera și cât ma costa pe metru linear . Ne-am inteles la suma de €100/m linear ..Mi-au cerut suma de 60mil pentru a începe lucrarea , am achitat aceasta suma fără nici un fel de dovada ca am dat suma de bani având încredere in ei . A doua zi au mai cerut 50mil. precum ca bani nu le sunt de ajuns pentru material . Am achitat și aceasta suma . In zilele următoare mi-au spus ca doresc bani pentru porți €1300 pe care i-am achitat și aceștia .

Culmea comediei după toate acestea ma întreabă cât vreau gardul de înalt , i-am spus ca de 2 m cum e in poza așa îl vreau . El venind cu raspunsul ca : ,, Doamna dacă îl vreți de 2m atunci trebuie sa îmi dați €200 / m și spunându-mi acum ca el lucrează la m pătrat . Va spun sincer ca am rămas ȘOC . Gardul fiind de 22 m lineari + porțile care au fost mai scumpe și nu se includ in bani gardului . Acum pentru a-mi finaliza lucrarea mi-au mai cerut suma de 160mil . Le-am spus sa îmi aducă porțile pe care le-am plătit și restul de materiale și sa terminam aici tot , nu vreau ca ei sa îmi mai continuie lucrarea . M-au refuzat spunând ca e imposibil așa ceva . Precizez ca ei au turnat doar fundația in 6 zile de munca , atât .
Acum eu ca dovada am niște conversati scrise prin care el confirma suma de bani pe care i-am dat-o . Ei nu au mai venit la munca de cateva zile .

Cum a-și putea proceda mai departe pentru a-mi recupera ceva din bani sau cel puțin materialele ?

Multumesc anticipat !
Maria Dandu
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:38, 3 Octombrie 2019
Buna ziua,
Fara un contract incheiat cu dumnealor o sa va fie destul de greu sa recuperati ceva...
Puteti incepe cu o plangere la ANPC pe numele firmei...
Dupa raspunsul dumnealor, in functie de probele avute si in urma unei discutii cu un avocat puteti analiza o eventuala actiune in instanta...
Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2019
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament telekom Borislav Borislav Buna ziua am o problema mare cu telekom in 2014 am făcut un abonament mai mult pentru un telefon mobil care abia apăruse la vremea aia .am achitat o suma de ... (vezi toată discuția)
Gard intre vecini Stamate12 Stamate12 Buna ziua ! Vecinul meu aproape ca si-a finalizat casa 90%, iar intre mine si el nu exista un gard pana “ieri”. Eram in relatii bune, dar totul pana la ... (vezi toată discuția)
Nelamurire gard intre proprietati MITULINA MITULINA Mi s-a spus de la primarie ca pot inalta un gard (din plase sarma sustinute de tevi) existent intre proprietati, numai cu autorizatie. Ca sa fac autorizatie ... (vezi toată discuția)