avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament telekom

Buna ziua am o problema mare cu telekom in 2014 am făcut un abonament mai mult pentru un telefon mobil care abia apăruse la vremea aia .am achitat o suma de 800 de lei pentru telefon suma lui fiind de 23 de milioane .am plătit 2 luni abonamentul după care 2 luni nu am mai plătit si apoi am fost la
Partenerul lor Germanos la care le am spus ca vreau sa reziliez contractul si cât m-ar costa .acestia mi-au cerut 1300 pentru a Închide contractul .am achitat suma respectiva si peste un an ma trezesc de la o banca de recuperat bani ca trebuie sa plătesc iar suma respectiva n-am plătit bineînțeles pentru ca am zis ca e o greșeală din partea lor si acum primesc din luna in luna sa plătesc ce pot face am facturi ca am achitat tot
Cel mai recent răspuns: Borislav , utilizator 10:16, 24 Mai 2017
Pai daca aveti dovada ca ati achitat banii si contractul a fost reziliat trimiteti-le prin mail firmei recuperatoare.
Am trimis poza cu dovada închiderii abonamentului firmei recuperatoare dar aceasta mi-a trimis un PDF care mi-a arătat ca s-au mai emis facturi sa plătesc abonamentul pentru urmatoarele 6 luni acesta fiind închis asta e ciudat acum nu știu unde sa fac plângere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somație de plată telekom, de la orange .. vladutvlad vladutvlad Somație de plată , abonament Telekom , dată de Orange România .. Bună ziua, am primit ieri un telefon, de la o firmă de recuperare, prin care îmi spun ... (vezi toată discuția)
Factura furnizor telefonie mobila- dupa 9 ani cla_iza cla_iza buna ziua,acum noua ani am facut un abonament la orange pe 12 luni,dupa 6 luni am plecat dinn tara,dar m-am dus intr-un centru orange si am achitat totul in ... (vezi toată discuția)
Problema abonament cosmote catalynp catalynp Buna ziua, Am avut un abonament la cosmote din 2009,valabil 2 ani. Am facut cerere de renuntare la abonament in august 2014 si mi s-a acceptat. Zilele ... (vezi toată discuția)