buna ziua,acum noua ani am facut un abonament la orange pe 12 luni,dupa 6 luni am plecat dinn tara,dar m-am dus intr-un centru orange si am achitat totul in avans si inchis contractul,ca sa nu am probleme.Acum dupa 9 ani imi vine o factura de 63 ron,nefiind in tara mama mea s-a interesat si a zis ca nu o plateste....nu mi se pare corect ca dupa 9 ani,dupa plata in avans sa imi vina facturi pe care eu nu le pot controla.Dupa alte 6 luni imi vine de la o firma de recuperare o factura de 220 ron ,mama s-a dus si a platit doar 63 ron factura iniziala,acum au sunat-o sa plateasca tot.Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ,nu imi place sa am probleme,dar ca sa mi se fure banii nici atat,le spun sa ma cheme in istanta,au sanse de castig,trebuie sa platesc??????va multumesc anticipat
Buna ziua !
Este si normal sa nu vi se para corect, ba eu as spune ca este total anormal sa vi se para... normal. :D
Din punct de vedere legal, a intervenit termenul de prescriptie care este cel general de trei ani( art.1 din Decretul 167/ 1958.
Cu stima !
Buna ziua ! Nu inteleg motivul pentru care ati platit suma de bani de 63 lei in conditiile in care abonamentule era platit si inchis . Daca aveti documentele care atesta aceasta situatie , faceti solicitare scrisa , cu confirmare de primire , la care atasati dovada platii/inchiderii , prin care solicitati rezolvarea situatiei . Adresa o transmiteti atat societatii de recuperare cat si operatorului de telefonie mobila .
Buna ziua,multumesc pt raspuns.Celor de la orange rezulta ca am platit ratele de abonament restante si inchis contractul,dar ca cei 63 ron era ultima factura ceeaia ce mi se pare cam ciudat ca ultima factura sa-mi fie trimisa dupa 9 ani,ce parere aveti?
pt a inchide un abonament, se plateste tot ce aveti de plata. abonamentul e platit in avans si la sfarsit se compenseaza cu ce convorbiri ati mai avut. dupa ce abonamentul e inchis, nu mai au cum sa emita facturi. era bine sa nu fi platit nici cei 63 lei