avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... factura furnizor telefonie mobila- dupa 9 ani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

factura furnizor telefonie mobila- dupa 9 ani

buna ziua,acum noua ani am facut un abonament la orange pe 12 luni,dupa 6 luni am plecat dinn tara,dar m-am dus intr-un centru orange si am achitat totul in avans si inchis contractul,ca sa nu am probleme.Acum dupa 9 ani imi vine o factura de 63 ron,nefiind in tara mama mea s-a interesat si a zis ca nu o plateste....nu mi se pare corect ca dupa 9 ani,dupa plata in avans sa imi vina facturi pe care eu nu le pot controla.Dupa alte 6 luni imi vine de la o firma de recuperare o factura de 220 ron ,mama s-a dus si a platit doar 63 ron factura iniziala,acum au sunat-o sa plateasca tot.Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ,nu imi place sa am probleme,dar ca sa mi se fure banii nici atat,le spun sa ma cheme in istanta,au sanse de castig,trebuie sa platesc??????va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 16:01, 4 Mai 2010
acum ca i-am platit ,trebuie sa platesc si diferenta la firma de recuperare?cum trebuie sa procedez?63 ron de convorbiri avute in 2000 mi se par oricum multi stiind ca foloseam putin telefonul,oricum factura respectiva trebuia emisa cel putin dupa o luna doua ,sa se poate verifica numerele.....as vrea sa stiu acum ce trebuie sa fac....#-o
pai, aveti doua posibilitati. prima ar fi sa nu-i luati in seama pe cei de la firma de recup., asteptati sa va actioneze in judecata, depuneti contestatie la executare, demonstrand ce ati scris aici. a doua ar fi sa aflati de unde rezulta suma de 200 de lei ( posibil ceva penalitati), sa mergeti la firma de telefonie si sa va dea un inscris din care sa rezulte ca abonamentul e inchis cu data de..anterior emiterii facturii de 63 lei, sa-i intrebati si de unde rezulta acea suma de 63 lei dupa 9 ani si sa trimiteti copie dupa inscris prin posta, cu confirmare, firmei de recup.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament orange reziliat Alexander12393 Alexander12393 Buna Ziua/Seara Mi-am facut un abonament Orange prin Noiembrie si fata de la reprezentanta Orange mi-a spus ca trebuie sa platesc primele 2 luni ale ... (vezi toată discuția)
Factura orange umflata theodora76 theodora76 Am un abonament orange de 9 ani si nu am avut prbleme cu ei pana la ultima factura primita acum 2 zile care nu este mult 650 ron, dar m-am trezit cu convorbiri ... (vezi toată discuția)
Creanta preluata de intrum claudia manescu claudia manescu buna ziua, acum cativa ani, cred ca 10 am facut un abonament, cel mai ieftin la orange.Dupa cinci luni mi s-a furat telefonul si am dat fuga sa anunt sa imi ... (vezi toată discuția)