avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Activitate Gya74

Activitate Gya74

Răspuns la discuția Degrevare ore de la 18 la 16 ore
Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Norma didactică de predare-învățare-evaluare pentru personalul didactic de predare și de instruire practică cu o vechime în învățământ de peste 25 de ani, cu gradul didactic I, și cel din corpul profesorilor mentori se poate reduce cu două ore săptămânal, fără diminuarea salariului.

As dori anularea unui pachet turistic achizitionat din nov. 2019 in Spania, 14-21 iunie 2020, Dat fiind pandemia pe care o traversam, Spania fiind una din statele cele mai afectate dar si a modificarii structurii anului scolar pentru recuperarea materiei-sunt cadru didactic nu mai pot pleca. Agentia turistica taraganeaza rezolvarea, cerandu-mi sa mai astept sa vedem evolutia situatiei, comunicandu-mi ca imi vor fi retinute penalizari astfel 20 % ( renuntarea in zilele 89-59 de la data plecarii) 59 % ( zilele 59-30)..Aceasta penalizare e normal sa fie retinuta in cazul unei pandemii care da peste cap tot, inclusiv serviciul unei persoane. In conditiile acestea asteptarea este in detrimentul turistului dat fiind penalizarile aplicate pe zi ce trece. Multumesc!
Buna ziua, sunt profesor in invatamantul preuniversitar cu o vechime de 25 ani in invatamant pe care ii implinesc la data de 14 octombrie, grad didactic 1. Pot sa fiu degrevata de 2 ore (de la 18 la 16 ore) conform legii in timpul anului scolar?