avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate JoeDoi

Activitate JoeDoi

Răspuns la discuția Caine Labrador la bloc
Mira55 eu am inteles , dar vorbim de un labrador ... nu e orice caine . Pe cucoane le inteleg , clar lipsa medicatiei si educatiei lasa urme adanci .... Sunt doar dezamagit de atitudinea tipic romaneasca ce ne scoate in evidenta in cel mai negativ mod
vorbim de un labrador aici .. e singura rasa care in vest e admisa in orice magazin daca nu stiati , mijloace de transport in comun etc , il plimb prin Europa fara stress . Stresul apare cum treci de Viena si simnti pustietatea din est
Bun am inteles , dar daca nu au temei legal nu inteleg cum a venit politia comunitara la usa? ca au fost si le-am spus da am caine , nu locuieste in acest bloc si nu latra... ba chiar sa jucat cu politistii
Lol , pai tocmai asta ia deranjat ca-i ignor complet ... dar ma tem ca trimitand politia la usa , sa nu ma trezesc cu cine stie ce amenzi aiuristice etc .. Au un temei legal in sensul asta ? Repet vorbim de un labrador , dresat ascultator , nu latra , carnet de sanatate la zi etc ... mult mai educat decat copii lor
Suntem la etajul 2 in respectivul imobil , un apartament ca toate celelalte , supraveghem o retea VPN privata , deci 5 servere si multa plictiseala 80% din timp . Ideea e ca au cerut acordul vecinilor doar sa ma sacaie , dar nu locuiesc efectiv acolo si nici nu duc animalul in permanenta .. Nu e ca la oameni ? trebuie sa stai 14 zile intr-un loc ca sa necesite mutatie ? respectiv acord de la vecini etc?
Buna ziua , etin un caine Labrador si il cresc la bloc , unde locuiesc eu la bloc nu am nici o problema cu vecinii , il iubesc toti si e favoritul copiilor . Prin natura serviciului i-mi desfasor activitatea intr-un bloc si iau cainele cu mine zilnic . In respectivul bloc cateva cucoane fara ocupatie i-au pus gand rau si mi-au trimis politia la servici ca aduc cainela cu mine . Politistul era destul de incurcat si nu a putut sa-mi explice daca e legal sau nu sa duc cainele cu mine . Respectivul loc nu este spatiu public , nu vin clienti nu nimic , dar e la bloc . Ce sanctiuni risc ?