avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Caine Labrador la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Caine Labrador la bloc

Buna ziua , etin un caine Labrador si il cresc la bloc , unde locuiesc eu la bloc nu am nici o problema cu vecinii , il iubesc toti si e favoritul copiilor . Prin natura serviciului i-mi desfasor activitatea intr-un bloc si iau cainele cu mine zilnic . In respectivul bloc cateva cucoane fara ocupatie i-au pus gand rau si mi-au trimis politia la servici ca aduc cainela cu mine . Politistul era destul de incurcat si nu a putut sa-mi explice daca e legal sau nu sa duc cainele cu mine . Respectivul loc nu este spatiu public , nu vin clienti nu nimic , dar e la bloc . Ce sanctiuni risc ?
Cel mai recent răspuns: JoeDoi , utilizator 18:26, 4 Octombrie 2019
niciuna daca cainele nu e genul latrator, numai atunci, se poate spune ca deranjeaza. Unde stati in acel bloc, pe palier, , intr-un apartament, pe hol la intrare ? Sunteti angajatul asociatiei ?
Suntem la etajul 2 in respectivul imobil , un apartament ca toate celelalte , supraveghem o retea VPN privata , deci 5 servere si multa plictiseala 80% din timp . Ideea e ca au cerut acordul vecinilor doar sa ma sacaie , dar nu locuiesc efectiv acolo si nici nu duc animalul in permanenta .. Nu e ca la oameni ? trebuie sa stai 14 zile intr-un loc ca sa necesite mutatie ? respectiv acord de la vecini etc?
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2019
JoeDoi, utilizator
incercam sa inteleg de ce ii deranjeaza, dar din ce ziceti nu are de cesa ii deranjeze si niic nu au ce face, nu ii mai luati in seama.
Lol , pai tocmai asta ia deranjat ca-i ignor complet ... dar ma tem ca trimitand politia la usa , sa nu ma trezesc cu cine stie ce amenzi aiuristice etc .. Au un temei legal in sensul asta ? Repet vorbim de un labrador , dresat ascultator , nu latra , carnet de sanatate la zi etc ... mult mai educat decat copii lor
Nu exsita temei pt amenda daca nu latra.

Alte discuții în legătură

Am si eu o mare problema. mai exact stau la casa, si am probleme ... Claudiu1702 Claudiu1702 Am si eu o mare problema. Mai exact stau la casa, si am probleme cu vecinul din spate. Mai exact e foarte deranjat de faptul ca imi latra cainele. Cainele e un ... (vezi toată discuția)
Cand te poate amenda politia pt latratul cainelui? Ale.xa Ale.xa Locuiesc la bloc in Bucuresti si in unele weekenduri am grija de cainele parintilor mei. Cand ei pleaca amandoi de acasa il aduc la mine in apartament. Am fost ... (vezi toată discuția)
Cainele - reclamatie pentru ca latra... vida ramona vida ramona Buna ziua,am si eu o problema cu vecina mea din cauza cainelui meu care sustine ca o deranjeaza latratul cainelui.as fi de acord cu ea daca as sta la bloc dar ... (vezi toată discuția)