Buna ziua , etin un caine Labrador si il cresc la bloc , unde locuiesc eu la bloc nu am nici o problema cu vecinii , il iubesc toti si e favoritul copiilor . Prin natura serviciului i-mi desfasor activitatea intr-un bloc si iau cainele cu mine zilnic . In respectivul bloc cateva cucoane fara ocupatie i-au pus gand rau si mi-au trimis politia la servici ca aduc cainela cu mine . Politistul era destul de incurcat si nu a putut sa-mi explice daca e legal sau nu sa duc cainele cu mine . Respectivul loc nu este spatiu public , nu vin clienti nu nimic , dar e la bloc . Ce sanctiuni risc ?
niciuna daca cainele nu e genul latrator, numai atunci, se poate spune ca deranjeaza. Unde stati in acel bloc, pe palier, , intr-un apartament, pe hol la intrare ? Sunteti angajatul asociatiei ?
Suntem la etajul 2 in respectivul imobil , un apartament ca toate celelalte , supraveghem o retea VPN privata , deci 5 servere si multa plictiseala 80% din timp . Ideea e ca au cerut acordul vecinilor doar sa ma sacaie , dar nu locuiesc efectiv acolo si nici nu duc animalul in permanenta .. Nu e ca la oameni ? trebuie sa stai 14 zile intr-un loc ca sa necesite mutatie ? respectiv acord de la vecini etc?
Lol , pai tocmai asta ia deranjat ca-i ignor complet ... dar ma tem ca trimitand politia la usa , sa nu ma trezesc cu cine stie ce amenzi aiuristice etc .. Au un temei legal in sensul asta ? Repet vorbim de un labrador , dresat ascultator , nu latra , carnet de sanatate la zi etc ... mult mai educat decat copii lor