Ref alin 1) Legea nu clarifica daca aceste copii pot fi expediate(posta, email) sau sunt obligata sa ma deplasez sa le ridic personal;
Ref alin 2) ma intereseaza informatii retroactiv, deci nu mai sunt la avizier;
ref alin 3) dupa trecerea termenului de 10 zile, se prescrie acest drept la contestatie?
Deoarece in fapt nu locuiesc in orasul respectiv(deplasarea la sediul Asociatiei ar costa nejustificat) am solicitat prin email informatiile detaliate pt lunile trecute; mi s-a raspuns ca le pot obtine daca sunt prezenta la sediu. Doresc o idee gen solutie( daca pot solicita copiile prin posta, scanul prin email, etc)si in baza carei prevederi legale pot exercita acest drept.
Multumesc pentru un raspuns ulterior!
Exact! Am solicitat informatiile prin email si telefon, dar mi s-a raspuns ca trebuie sa ma deplasez la sediul lor. Locuiesc in alt oras si deplasarea ar implica niste costuri nedorite..
In baza carei prevederi legale am dreptul (ca si proprietar apartament bloc) de a primi informatiile referitoare la costurile de intretinere (respectiv detaliile pentru notele de plata lunare), fara a fi prezenta fizic la sediul Asociatiei? Si in ce conditii? Precizez ca ma refer la informatiile din ultimele 24 luni solicitate retroactiv (nu cele afisate pe luna in curs); Multumesc!!