avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Activitate andrei.flonta

Activitate andrei.flonta

Buna! Am facut o plangere impotriva unui porces verbal prin care urma sa imi fie suspendat permisul de conducere pe 30 de zile. La sfatul unui prieten politist, am depus o plangere impotriva procesului, deoarce nu exista nicio proba care sa ateste fapta mea (de asemenea eu nu imi amintesc sa se fi intamplat deoarece am primit citatia la mai bine de o luna de la momentul faptei si e destul de greu sa-mi dau seama unde eram la ora si ziua respectiva). Amenda am platit-o, ideea este ca urma sa imi fie suspendat permisul pe perioada sarbatorilor de Craciun si aceasta plangere parea singura metoda sa aman acest lucru. Acum dupa doua termene de judecata, a mai fost stabilit un al treilea, evident la putin timp inainte de sarbatori. Ca sa evit sa ajung in aceeasi situatie de anul trecut, ma gandesc sa renunt la plangere si sa predau permisul acum, deoarece nu depind de el in perioada urmatoare. Ce consecinte atrage retragerea plangerii? Dar daca procesul ajunge la final si pierd prin decizie judecatoreasca? Multumesc anticipat!