Multumesc pentru raspuns. Mai mentionez ca notificarea mea nu a fost inregistrata nicaieri ci pur si simplu preluata de administratora salonului.
Inainte de ITM, nu ar trebui sa solicit o copie dupa contract si o decizie de incetare cim? Problema e ca nu prea am cu cine vorbi...
Buna ziua. In data de 17 septembrie am prezentat actele necesare angajarii la un salon de infrumusetare. Am mers la noul serviciu pana pe 2 octombrie. In tot acest interval am cerut administratorei sa imi inmaneze si mie contractul individual de munca. Am fost refuzata spunandu-mi-se ca totul e ok. Cand am decis sa plec, am scris o notificare invocand art. 31 alin. 3 din Codul Muncii. Mi s-a spus sa mentionez ca nu voi respecta perioada de preaviz, pentru ca mi s-a facut contract pe perioada nedeterminata, fara perioada de proba. Am adaugat si aceasta mentiune, desi nu avea nicio legatura cu continutul notificarii mele. Repet, in mainile mele nu a ajuns niciun contract si nu am semnat decat un stat de plata la sfarsitul lunii. Va rog sa imi spuneti daca ma va afecta in vreun fel aceasta situatie. Multumesc!