avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Activitate norbertfogarasi

Activitate norbertfogarasi

Referitor la codul CAEN 4791: nu simt că este necesar pentru că procesarea comenzilor și livrarea va fi sarcina restaurantului. Numai aplicația ar fi produsul meu unde oamenii ar putea să vadă restaurantele și produsele lor. Pentru vizualizarea comenzilor o să fie dezvoltat o aplicație web pentru restaurante. Eu asigur numai suprafața.
Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns. Eu am o firma de software, principalul obiect de activitate este 6201 - Activitati de realizare a softului la comanda.
In act consitutiv mai apar ca activitati secundare si codurile 5829, 6202 din care ati mentionat, numai ca nu sunt autorizate.
Software-ul propriu ar fi un software pentru comandarea mancarii, ca si "Foodpanda" sau "Glovo". As dori sa fac contracte cu restaurante care ar plati lunar pentru produsul folosit.
Ce fel de cod CAEN am nevoie pentru dezvoltare și închiriere unui produs software propriu?
Software-ul va fi încărcat pe Google Play și Apple Store.
Plata o să fie pe baza de abonament lunar.
Adică o să am nevoie de o adeverință angajator și una de propria răspundere? Problema este că deja am o adeverință angajator, dar acolo scrie exact unde deplasez, dar în cazul acesta traseul diferă, trebuie să mă duc într-o altă localitate.
Ce fel de adeverință/document am nevoie decă deplasez în interes profesional ca administratorul unei firmei în timpul stării de urgență?

De ex: Duc facturile la contabil