avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare în interes profesional în timpul stării ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare în interes profesional în timpul stării de urgentă

Ce fel de adeverință/document am nevoie decă deplasez în interes profesional ca administratorul unei firmei în timpul stării de urgență?

De ex: Duc facturile la contabil
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 12:18, 1 Aprilie 2020
Nu cred ca este nevoie de acte suplimentare,completarea declarației la rubrica corespunzătoare și adeverința normală de la firma în care treceți obiectul de activitate al societății și funcția dvs.
Adică o să am nevoie de o adeverință angajator și una de propria răspundere? Problema este că deja am o adeverință angajator, dar acolo scrie exact unde deplasez, dar în cazul acesta traseul diferă, trebuie să mă duc într-o altă localitate.
Pentru verificarea motivului deplasării angajații prezintă legitimația de serviciu sau adeverința eliberată de angajator.
Deplasarea intr-o alta localitate situata la o distanta mai mare de 5 km de localitatea de domiciliu se face pe baza unui ordin de deplasare. In cazul unui control prezentati ordinul de deplasare si actul de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport angajat in perioada crizei calarasanu calarasanu Buna ziua, Am un angajat care se intoarce de la montaj marfa la domiciliul clientului la ore relativ tarzii, si i s-a stricat masina si maxi taxi la ora ... (vezi toată discuția)
Intocmire foaie de parcurs/ ordin de deplasare office@dis office@dis Bună ziua! În cazul în care se întocmește lunar foaie de parcurs pentru deplasările cu autotursimul companiei, trebuie întocmit și ordin de ... (vezi toată discuția)
Diurna mihaela495 mihaela495 Buna ziua, O SC cu sediul in localitatea X, urmeaza sa execute o lucrare intr-o localitate Y aflata la o distanta de aprox. 100 km fata de localitatea X, ... (vezi toată discuția)