avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Activitate Asavinei Dumitru

Activitate Asavinei Dumitru

Multumesc frumos pentru raspuns!
Buna ziua!
In anul 2005 sotul mamei mele a incheiat o promisiune de vanzare a unui teren extravilan care nu sa finalizat cu un contract de vanzare,in anul 2007 sotul mamei a decedat,anul trecut a decedat si mama mea.Eu am facut succesiunea,am platit la Primarie impozitul pe acel teren din anul 2005 pana in prezent,am facut un extras de carte funciara pentru informare si in acel extras apare un litigiu deschis de catre promitentul cumparator in anul 2012 pentru ca instanta sa-l declare proprietar,acest dosar a fost anulat pentru neplata timbru.Eu as vrea sa intru in posesia terenului si sa sterg din cartea funciara acel litigiu.Este posibil?
Răspuns la discuția Recuperare teren agricol
Va multumesc frumos pentru raspuns.
Buna ziua!
In anul 2005 tatal meu a incheiat o promisiune de vanzare cumparare a unui teren primind suma de 2700 lei integral,Reprezentantul societatii care cumpara este mandatat de tatal meu sa perfecteze actele in termen de un an.In anuș 2007 tatal meu a decedat.Nici pana astazi nu sa semnat un act de vanzare cumparare iar la Primarie exista o restanta de 3500 lei pentru impozitul pe teren ce nu a mai fost achitat de nimeni de atunci.Primaria someaza pe mama mea in calitate de mostenitor pentru plata acelui impozit.Am luat legatura cu un contabil de la firma care lucreaza terenul acum si au spus ca vor plati ei acel impozit dar asta nu sa intamplat.Titlul de proprietate a fost predat de tatal meu cumparatorului ,in original si nu am nici copie.Ce pot face ca sa recuperez acest teren pentru care am doar o copie dupa certificatul de mostenitor si sa achit impozitul restant pe teren?
Va multumesc anticipat!