avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Activitate IoanaRDN

Activitate IoanaRDN

Buna dimineața . Va mulțumesc foarte mult pt răspunsurile dvs

-editare citat integral-
Va mulțumesc din inimă pt informare
Pt adopția minorului vom avea nevoie de un avocat să ne reprezinte în instanță ?

Nu l-a recunoscut. Copilul are liniuță la tata .
Și din ce am înțeles acea procedura administrativa de care spuneți dvs cică nu ar fi tocmai legală .
Buna ziua, in urma unei relații de doua ani a rezultat un copil, in prezent de 3ani jumate , al carui tata a fost deținut în perioada noiembrie 2015-2018 pt trafic internațional de droguri de risc , organizare de bandă și cap de rețea ,in tot timpul acesta necontribui d cu nimic pt copil, minorul purtând numele meu de fata . Între timp eu mi-am refăcut viața cu un om care a crescut copilul că pe propriul copil, din toate punctele de vedere. Anul trecut tatăl biologic a fost eliberat pe semnătura , am hotărât împreună cu soțul meu să îl lăsăm să vadă minorul 1h/sapt in prezența strictă a bunicii mele . Acum însă vrea musai că minorul sa îi poarte numele ,sa aive drept egal la creșterea lui . Menționez că are un copil dintr-o fosta căsnicie care a rămas la mama cu custodie exclusivă tocmai din cauza violenței domestice fizice și verbale , a infidelității și relelor tratamente efectuate asupra fostei soții .
El nu vrea copilul pt că îi pasă îl vrea pt că e băiat și îi duce numele mai departe , îl vrea pt a se mândri cu el că și cu un trofeu .
Copilul îl știe după numele mic, însă nu știe cine este el de fapt și de ce venea la el , în schimb acesta din urmă îl întreabă mereu pe copil ce jucării mai vrea că să îl ademenească , comportament la care micuțul de 3ani jumate nu știe de cat să ceară , ne având discernământul necesar pt înțelege de ce .
Întrebarea mea este ce pot face că minorul sa nu poarte numele lui sau sa aive drept la custodie , întru cât soțul meu vrea sa îl trecem pe numele soțului